Wayne Dyer

26 december 2016

Ook al zei ik altijd al het leven is een magneetje, het bewuster hier van zijn begon vorig jaar. Op het moment dat ik de Facebook pagina van Wayne Dyer likte. Ik had een filmpje gevonden, en dacht op dat moment. Wat een bijzondere man! Hij zal toch zomaar  ineens dood gaan. Wat een rare gedachten vond ik zelf. Dus snel aan iets anders gedacht. De volgende ochtend werd ik wakker en las op Facebook dat hij die nacht was overleden in zijn slaap. Daar was ik wel even stil van. Ik had het gedacht, en nu was hij overleden. Deze man moest wel bijzonder zijn. Dus meteen wat boeken besteld. En alles wat ik las klopte met wat ik altijd al geweten had. Wij kunnen creëren, en zijn onderdeel van het grote geheel. Maar door onze geloofsovertuigingen en aangeleerd gedrag doen wij dit onbewust. En sindsdien ben ik mij steeds bewuster van wat ik wil creëren. En door naar binnen te gaan en te luisteren naar wie ik ben, komen de antwoorden vanzelf.

Dankbaar