Reviews

Dit bijzondere cadeau kreeg ik bij een afscheid van mijn werk. Ik was zeer verrast omdat de tekening weerspiegelt hoe mijn werkzame leven altijd heel goed is samen gegaan maar dat er toch een afscheid van 1 van de twee is gekomen. En deze tekening geeft mij het gevoel dat een keuze maken geen afscheid is maar een nieuw begin kan zijn van vele andere mooie dingen.

José

Ik ben de onlinetraining in eerste instantie gaan volgen uit nieuwsgierigheid omdat de gesprekken met Kim, die ik vaak had in de pauzes van ons werk, toen ook al intrigeerde.

Tijdens deze gesprekken liet ze me vaak op een andere manier kijken naar de dingen.

En nu ook in de onlinetraining.

Een cursus van 30 dagen, met elke dag een nieuw inzicht, doel of opdracht.

Na een paar dagen zat ik al in een flow. Elke ochtend een stukje lezen, iets voor mezelf opschrijven om er de dag door aan herinnerd te blijven gaf me een goed gevoel.

Ik heb geleerd om op mijn eigen manier te mediteren en de dag op een andere manier te starten.

Gedachtes die me op een negatieve manier bezig hielden te transformeren.

En een relatie waar ik veel instop maar weinig voor terug krijg heb ik denkbeeldig verwijdert. [ ik accepteer het zoals het is, en dat is oke ].

Proberen negatieve invloeden van buitenaf niet binnen te laten komen en ook niet te oordelen.

Een fijne training die niet veel tijd en geld kost en die je leert om ook op een andere manier naar jezelf en het universum te kijken en daarvan te leren.

Elke dag ongeveer 15 minuutjes aan jezelf besteden mag!!!

Dank je wel Kim

Gelukkig staat de cursus nog even online, fijn om nog even terug te lezen.

En gisteren nee gezegd zonder me schuldig te voelen 😁

En ik voel me er goed bij 😊

Liefs Marja

Wat was het leuk om mee te doen met de onlinecursus van Kim.

30 dagen even iets voor jezelf doen.

Mooie voorbeelden om iets van te leren.

Je bent nooit te oud om wat nieuws bij te leren.

Heel helder en verfrissend waren de dagelijkse leermomenten.

Weer even naar binnen bij jezelf.

Fijn om met een andere kijk wat te leren.

Aan het eind van de cursus even bij elkaar gekomen om onze ervaringen te delen.

Heel fijn om met elkaar af te ronden. 

Heel veel succes verder op je nieuwe spoor.

Tyneke

Hee lieve Kim 

Ik heb de cursus afgerond. Wat een mooie cursus. Ik zie dat er veel werk in zit. Trots op je dat je dit maar mooi hebt neergezet!  Ik heb zeker wat punten uitgehaald voor mezelf. Ook wel dingen die ik al wel deed en herkenning gaf

Geleerd:

Bv als er een gevoel bij iets komt wat ligt er achter het gevoel waar komt het vandaan. Van de week irriteerde ik mijzelf bv aan een automobilist die op de invalide parkeerplaats parkeerde om zijn kind te droppen. Toen dacht ik waarom irriteer ik mij eigenlijk? Mooi proces. 

Ook de strijd loslaten en laat het komen zoals het komt, mooi 💕

Ik zou het wel fijn vinden of met jou of meerdere (maakt mij niet uit) met elkaar na te bespreken. 😘🙏🏻! Lotte 

De onlinetraining gevolgd van Kunst In Mensen. Het was een fijne cursus en voelde alsof het persoonlijk voor mij geschreven was. Vond het leuk en makkelijk leesbaar geschreven waardoor je het makkelijk tot je neemt.

Paula

Kim is een heel lief en fijn persoon waarbij je je direct op je gemak voelt. Ze voelt goed aan wat je nodig hebt en checkt dit ook nog een bij je. Dit is fijn. Kim kon contact leggen met mijn overleden moeder die overleden is en heeft mij hierdoor geholpen mijn gevoel weer te laten stromen… en nu weer een stap verder ben in mijn proces en aan een nieuwe baan kan starten. 

Paula 

Een gesprek met Kim heeft mij de ogen geopend. Ik zit al een jaar thuis met burn-out klachten, en door de huisarts was ik doorgestuurd naar de psycholoog. De info van de psycholoog ging mijn ene oor in en andere uit. Dit werkte dus niet voor mij. Die ene afspraak met Kim heeft meer effect gehad dan alle bezoeken aan de psycholoog of arts. Kim is lekker duidelijk en voelt snel aan waar je problemen zitten. Ik cijferde mij totaal weg en zei altijd maar ja. Deed alles om een ander te vriend te houden. Was ook pessimistisch. Mijn glas was halfleeg i.p.v. halfvol. Kim heeft mij doen beseffen dat ik van mijzelf mag houden. 

Dank je wel! 

Dankjewel voor de dertig dagen nieuwsgierig mogen zijn!

De opzet van de cursus paste me als een jas. Dagelijks las ik een nieuwe les.

Ik moest telkens een nachtje wachten op de volgende les. Mezelf kennende was ik anders te snel gegaan. Het is fijn geschreven met optimisme, een portie nuchterheid en persoonlijke voorbeelden.

De lessen zijn voeding voor piekergedachtes. Even stil staan en nadenken zorgde voor bewustwording waar ik nog extra aandacht aan wil geven. Samengevat kan ik deze cursus van harte aanbevelen. Juist als je het druk hebt. Kim geeft je handvaten.

Liefs Corina