Missie & Visie

Mijn missie is om jou te laten ervaren hoe je het leven zelf lichter kunt maken voor jezelf. Door anders te gaan denken, dus voelen en dus anders te ervaren. Dat je daardoor niet meer afhankelijk bent van de buitenwereld, maar dat je kunt varen op je binnenwereld. Dat je beseft dat daar alle antwoorden liggen, en niet door geforceerde acties van buitenaf. Iedereen heeft een eigen GPS meegekregen maar heeft daar niet altijd meer toegang tot. Ik wil jouw inspireren om zelf die sleutel weer te vinden, zodat je energie weer gaan stromen en het leven een stuk fijner wordt. Je gaat obstakels anders benaderen en niet alles meer zo persoonlijk ervaren. Hoe fijn is dat! 

Ik geloof dat wij zo veel meer zijn dan ons lichaam en ons denken. Wij zijn hier om te creëren en ons te verbinden. En ik begin steeds helderder te zien hoe ik dat bewust kan doen. 

Daarvoor heb ik wel heel wat omwegen gepakt en moeten leren voelen wat goed voelt.

Maar onderweg heb ik heel veel geleerd en ontdekt wat ik graag met je wil delen, en jou de kans geven om de sleutel tot je eigen Kunst In Mensen GPS weer terug te vinden. Je hebt niet alle omwegen nodig om die weer te vinden. En deze website is voor iedereen die voelt dat er zo veel meer mogelijk is dan wat je nu ziet, aanraakt en ervaart. 

Wij zijn spirituele wezens in een menselijk pakketje. En deze keer ervaar je Kim Vonk. 

Het is mijn kracht om dit op een nuchtere manier te vertalen! Via schrijven en coaching. Ik hou ervan om mensen hun eigen kracht en licht te laten ervaren door een andere mindset aan te nemen. Op deze website kun je mij nog beter leren kennen door middel van het lezen van mijn E-book ( van Nuchter eitje tot spiritualiteitje ) en het lezen van mijn blogs. Ik heb ook een onlinetraining ontwikkeld waarbij je voor jezelf stap voor stap een lichtere mindset kunt creëren. Zie een VONK nodig? Mocht je meer support willen en heb je grotere levensvragen dan bied ik ook 1 op 1 coaching. En onder het kopje Workshops vind je 1 van mijn grote passies. Workshops geven!

Wees welkom op de vernieuwde website van Kunst In Mensen