Naar mijzelf luisteren!!!

9 november 2016

Naar mijzelf luisteren. Sommige mensen noemen dit mediteren, maar ik hou van een nuchtere benaming. En wie weet beter wat goed voor mij is, dan ikzelf. Dus neem ik elke dag de tijd om rustig te worden in mijn hoofd. En dit ging, en gaat mij soms nog niet makkelijk af. Ik denk namelijk veel. Maar dit zorgt ook voor veel onrust. Besef mij steeds meer dat mijn gedachten en overtuigingen (vooral de onbewuste) mijn gevoel sturen. En mijn lichaam reageert daar weer op door spanningen op te bouwen. Waardoor ik vaker ziek ben geweest de laatste tijd. Vandaar dat ik minder bezig geweest was met mijn site.  En door rust te vinden in mijzelf, kreeg ik helderder in zicht wat er voor zorgde dat ik mijn energie liet wegglippen. Ik deed nog werk wat totaal geen energie opleverde. En dat was een coördinerende taak. Deze heb ik nu opgegeven, en ik heb daar zo veel voor terug gekregen. Meer energie!!!