Mijzelf tegen gekomen!

19 augustus 2016

Ik had mijzelf enorm verheugd op 3 weken me-time. Puur richten opmijzelf en mijn plannen met de website. Maar dit liep niet zoals ik had bedacht. Ik lag na een halve week met knallende hoofdpijn op bed/bank/bed enz. Paracetamol werkte niet. Ik had op de tocht gezeten. Dit was volgens mij de reden van deze pijn. Ik had tip gekregen om een ander mix van pil te nemen. Deze bracht gelukkig verlichting. Maar na 1,5 week slikte ik nog steeds, en had ik last van mijn maag. Onderhand had ik ook wel bedacht dat dit niet meer van de tocht kon zijn. Dus ja. Toch maar naar binnen, en goed nadenken waarom deze pijn. Ik realiseerde mij dat ik enorm veel druk op mijzelf had neergelegd, wat betreft het promoten van mijn website. Iedereen vroeg hoe het er nu mee ging, en of het al liep. Nog niet dus. Ik was nog niet helemaal tevreden, dus had het nog niet via Facebook geadverteerd. Toen ik mij besefte dat ik echt vakantie nodig had, en dat ik ook time out nodig had, werd het rustig in mijn hoofd. Gelukkig. Onderhand weer ontspannen en creatief bezig. Stap voor stap.